Onze industrieel product ontwerper, voor al uw meubels

Bent u opzoek naar meubels die speciaal ontworpen zijn voor uw industriële inrichting? Vaak vinden mensen het lastig om goede kwaliteit meubels te vinden met een industriële stijl. Zoekt u naar persoonlijk ontworpen meubelstukken? Zoek niet langer verder! Als meubelmakerij in Schiedam hebben we de perfecte industrieel product ontwerper voor u klaar staan. Onze ontwerper maakt elk meubelstuk uniek en speciaal. Benieuwd wat wij voor u kunnen maken? Kijk verder op onze site voor meer inspiratie!

Industrieel product ontwerper vol met passie

Onze industrieel product ontwerper heeft veel passie voor het maken van meubels met een industriële stijl. Hij weet precies wat nodig is om de mooiste meubelstukken te kunnen bewerkstelligen. Dit komt doordat hij gespecialiseerd is in wat meubelstukken nodig hebben voor een goede kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Zo worden onze meubelstukken niet alleen verbluffend mooi, maar ze zijn ook nog eens van super goede kwaliteit. Over de structuur en de vormgeving van onze meubelstukken is echter heel goed nagedacht. Dit is niet te vergelijken met de standaard meubelstukken die massaal in fabrieken worden geproduceerd. Onze industrieel product ontwerper maakt van elk meubelstuk weer een uniek kunstwerk. Zo heeft u uw eigen meubelstuk dat compleet uniek is en past bij uw smaak!

Op maat gemaakte meubels door onze meubelmaker in Schiedam

Het speciale van onze meubelmakerij is dat onze unieke designs en goede kwaliteit meubels ook op maat gemaakt kunnen worden. We vinden het belangrijk dat u meubels in uw huis heeft staan waar u 100% tevreden mee bent. Daarom willen we graag luisteren naar uw eigen inbreng voor de designs. Zo kunt u bijvoorbeeld de gewenste afmetingen aan ons doorgeven of een specifiek detail dat u in gedachten heeft. Dit kan handig zijn als u een bepaalde ruimte heeft waar het meubelstuk moet gaat staan. Wanneer u de gewenste maten doorgeeft, zorgen wij er voor dat het meubelstuk op die plek past. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Meer dan alleen meubels. Ontdek restylen!

Onze meubelmakerij is van alle markten thuis. Niet alleen maken wij unieke meubels op maat, we zijn ook nog eens gespecialiseerd in restylen. Dit restylen doen we op allerlei verschillende gebieden. Zo restylen we auto’s, fietsen, maar ook gehele interieurs. Dit doen we voor particulieren én voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het restylen van een horeca interieur. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Menu